Bu Blogda Ara

29 Mayıs 2009 Cuma

ENGİNAR ÇANAĞINDA İÇ PİLAV YADA KOLAY DOLMA




ENGİNAR ÇANAĞINDA İÇ PİLAV YA DA KOLAY ENGİNAR DOLMASI

Soyulmuş alınan enginarları yıkayıp tencereye koydum,
Her enginarın ortasına birer çay kaşığı tuz ve şeker,birer tatlı kaşığı zeytinyağı koydum,1 fincan kadar su ilavesiyle kısık ateşte kısa sürede lokum kıvamında pişirdim,yarım limonun suyunu ilave ettim,
Servis yaparken enginarların ortasına yeterince **İÇ PİLAV koyup üstlerine dereotu koydum
Hem yapması kolay bir dolma,hem görüntüsü hoş bir yemek oldu

2 yorum:

  1. Hayırlı geceler çok nefis gözüküyor ellerinize sağlık....
    Mutlu hafta sonları:)

    YanıtlaSil
  2. çok şifalı bir yemek olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

BAKALIM KİMLER İZLİYORMUŞ?

Blog Listem